Koka upp grädden, tag av ifrån plattan och rör ner chokladen och till sist smöret. Ta kastrullen från värmen, krama ur gelatinbladen och rör ner dem i den varma juicen, rör tills de smälter
Koka broccolin i vatten tills den i princip är sönderkokt, sila av vattnet och mixa den medsmöret. Halstra i varm panna lite snabbt så skinnet får sig en ordentlig omgång och blir krispigt, vänd fisken och klicka i smör
Stek roten så den får en hård yta i stekpanna med lite olja ochsmör till mjuk. Serveringstips. Tobias Andersson - Krögare och kökschef Edsbacka Bistro i Strängnäs
Snitta köttet lätt på båda sidor och lägg ner det i en plastpåse tillsammans med marinaden. Tryck försiktigt på potatisen med en sked eller med handflatan så att den krossas lätt
Putsa gåsen på överflödigt fett och koka det i vatten. Stek äpplen i smör. Eftersom vi är i samma veva som Mårten Gås firas så blir första tipsetfrån mig rosastekt gås med rödkål, brysselkål, äpplen och katrinplommon
Avsluta med några droppar bryntsmör. Putsa köttet fri från hinnor. Den var vacker och vemodig i år också och jag vill avsluta den med en carpaccio på ren med bland annat syltade kantareller och lingonchutney
Lägg i smöret, skuret i bitar och arbeta ihop till en smulig deg. Alla tidigare KockensTips. Rabarber- och jordgubbspaj med smak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen
Jag tänkte bjuda er på min version av cheesecake som jag och min goda vän och kollega Andreas Brettmark tog fram ihop och körde som lunchdessertpå Restaurang Vatten Gourmet & Cafe
Strimla lite kål och stek den på hög värme tills den börjar ta färg och få en knaprig yta, strö över brunt farinsocker och häng av den från fett i en finmaskig nätsil
Slå på vin och häll påmed vatten så det täcker. Grovhacka lök, morot och rotselleri och lägg det och de frästa läggen i en stor gryta tillsammans med vitlök, tomatpuré, rosmarin och timjan
Slå på olja och kokande vatten och blanda väl. Alla tidigare KockensTips. Bred ut smeten med en slickepott så att den sprids jämt och täcker hela bakplåtspappret
Stjälp upp kakan på galler och låt den svalna med formen över. Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans medsmörblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.