Kockens tips från Tobias Andersson – Rosastekt gås med rödkål, brysselkål, äpplen och katrinplommon
Vardag med Nordefors
Vardag med Nordefors
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Gås
  • 1 st gås
  • 4-5 kg
  • 100 grader till
  • Rödkål
  • 1 kg färsk rödkål
  • 3 äpplen
  • 1 dl gås
  • 3 bananschalottenlök
  • svartvinbärs gelé
  • äppelkoncentrat
  • äppelcidervinäger
  • portvin
  • salt och peppar
  • 300 g brysselkål
  • 160 grader ca
  • 2-3 min
  • 5 bakpotatisar
  • timjan
  • flingsalt
  • 1 rostat gås
  • 3 morötter
  • 2 gula lökar
  • 2 äpplen
  • portvin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.