JanLöövs tidigare tips. TIPS. JanLööv, souschef Omni Hotel Dallas USA. Kanske tankarna går till olja, boskap och stora rancher, stora Stetsonhattar eller stora Cadillacs med longhorns på motorhuven
Riv skalet av citronen och gnid in laxen försiktigt med zesten. Dela endiven och skölj den. Blanda sardellhacket i röran och slunga endiven tillsammans med vinegretten
Strimla lite kål och stek den på hög värme tills den börjar ta färg och få en knaprig yta, strö över brunt farinsocker och häng av den från fett i en finmaskig nätsil
Putsa köttet fri från hinnor. Den var vacker och vemodig i år också och jag vill avsluta den med en carpaccio på ren med bland annat syltade kantareller och lingonchutney
Fett behövs inte eftersom fläsket släpper i från sig så mycket fett. Sila av buljongen i sil och i duk så du slipper partiklar och får en fin buljong, smaka av med lite salt om det behövs
äggvitan från ett ägg. Andra omgången så släppte jag ner bitarna i oljan en och en, då var det bara nån bit som fastnade och slutresultatet vart mycket bättre tyckte jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.