Stek rårakorna bruna och frasiga. Servera med en klick röd rom, hackad rödlök ochcrèmefraiche. Om smeten blir för fast så att den inte flyter ut vid stekningen – späd med några droppar vatten
11 burk rom. 11 burk gräddfil eller crèmefraicheSmält smöret och låt det svalna. 1Skala potatis och riv den grovt på rivjärn. 1Vispa ihop mjölk, mjöl, bakpulver och salt till en jämn smet. 1Rör ner potatisen och det smälta smöret. 1Hetta upp våffeljärnet och smörj det väl
Smaka av med salt och peppar Servera med lite crèmefraiche, romoch ostflarn. Kör fruktköttet i matberedare och i med citronsaft, crèmefraiche, vatten och fond
Nu är vi inne i midsommarveckan så bloggen ska fyllas med tips till midsommarbuffén. När det svalnat lite, skär ett litet kryss på varje potatis, klicka på Creme fraiche, lite rom, salt och peppar
Toppa varje chips med en tsk crèmefraicheoch en tsk rom samt en liten kvist dill. 1 dl crèmefraiche. 1 burk ca 80 gram rom eller kaviar av valfri sort eller blanda
Lägg upp på tallrikar och på med en klick av citron fraichen, rom, rödlök och toppa med färsk dill. Blanda creme fraichenmed rivet citronskal och lite citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.