Potatisvåffla med rom, crème fraiche och rödlök
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 75 g smör
  • 1250-300 g potatis
  • 13 1/2 dl mjölk
  • 13 1/2 dl vetemjöl
  • 12 tsk bakpulver
  • 11 krm salt
  • 1 smör till gräddning
  • 11 burk rom
  • 11 stor rödlök
  • 11 burk gräddfil eller crème fraicheSmält smöret och låt det svalna.
  • 1 Skala potatis och riv den grovt på rivjärn.
  • 1 Vispa ihop mjölk, mjöl, bakpulver och salt till en jämn smet.
  • 1 Rör ner potatisen och det smälta smöret.
  • 1 Hetta upp våffeljärnet och smörj det väl. Grädda.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.