11 burk rom. 11 stor rödlök. 11 burk gräddfil eller crème fraicheSmält smöret och låt det svalna. 1Skala potatis och riv den grovt på rivjärn. 1Vispa ihop mjölk, mjöl, bakpulver och salt till en jämn smet. 1Rör ner potatisen och det smälta smöret. 1Hetta upp våffeljärnet och smörj det väl
Lägg upp på tallrikar och på med en klick av citron fraichen, rom, rödlökoch toppa med färsk dill. Blanda creme fraichen med rivet citronskal och lite citronsaft
Servera rårakorna varma medcrème fraichen, den finhackade löken ochrommen. Créme fraiche, romochrödlök i kombination med potatis tycker jag är supergott
Smaka av med salt och peppar Servera med lite crème fraiche, romoch ostflarn. Kör fruktköttet i matberedare och i med citronsaft, crème fraiche, vatten och fond
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.