Lägg en klick crèmefraiche på skinkskivorna och toppa med en klyfta av frukten. Lägg skinkan på en plåt med bakplåtspapper och torka i övre delen av ugnen ca 8 min. 1 dl Arla Köket® crèmefraiche gourmet karljohan, timjan, citron
Klicka en liten klick med creme fraiche på varje ostflarn, lägg på några räkor, lite rödlök ochrom. Ostflarn som man gör av att lägga små högar med riven ost, gärna en ost med lite smak på, på ett bakplåtspapper och sen kör in i ugnen där de smälter ut och bildar små flarn
11 burk rom. 11 burk gräddfil eller crèmefraicheSmält smöret och låt det svalna. 1Skala potatis och riv den grovt på rivjärn. 1Vispa ihop mjölk, mjöl, bakpulver och salt till en jämn smet. 1Rör ner potatisen och det smälta smöret. 1Hetta upp våffeljärnet och smörj det väl
Smaka av med salt och peppar Servera med lite crèmefraiche, romoch ostflarn. Kör fruktköttet i matberedare och i med citronsaft, crèmefraiche, vatten och fond
Håller ni på att förbereda nyårsfesten så måste jag tipsa om dessa chipsmed creme fraicheochstenbitsrom som är riktigt gott och ett enkelt tilltugg till nyårschampagnen
Nu är vi inne i midsommarveckan så bloggen ska fyllas med tips till midsommarbuffén. När det svalnat lite, skär ett litet kryss på varje potatis, klicka på Creme fraiche, lite rom, salt och peppar
Krama ur vätskan och krydda potatisraspet med salt och peppar. Skala potatisen och riv den grovt. Servera rårakorna varma med sina tillbehör och garnerade med finskuren gräslök
Lägg upp på tallrikar och på med en klick av citron fraichen, rom, rödlök och toppa med färsk dill. Blanda creme fraichenmed rivet citronskal och lite citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.