Blanda all riven ost och strö ut till små plättar på en plåt med bakplåtspapper. Blanda kräftstjärtar, crème fraiche, tärnad avokado och tomat och dill
Ta sedan upp med stekspade och lägg över uppochnervända mindre glas. Fyll korgarna med räksallad. Blanda ingredienserna till räksalladen och förvara kallt
Lägg upp i martiniglas och toppa med skalade räkor. Toppa eventuellt med lite romoch dill. 1500 g räkor. 1Räkröra2 avokado 225 g mango 0,5 tsk chilipulver 1 tsk lime 500 g räkor. 1Ostflarn4 msk VästerbottensostMixa avokadon med mangon och smaka av med lite limesaft och chilipulver. Lägg en drygt msk riven Västerbottenost per flarn på ett bakpapper och ställ in i ugnen på 200 grader tills osten smält, cirka 4-5 minuter
Tillsätt mjölet och rör kraftigt med en träsked tills smeten släpper från botten och kanter. Skär försiktigt av ett lock och lägg i fyllningen strax innan serveringen
4 250 g färsk smördeg 1 ägg 1 äggula 200 g skalade räkor 2 dl crème fraiche med dill, havssalt och citron 1 citron 80 g caviar Garnering dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Smör 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.