Finfördela smöret i mjölet, gärna i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut och lägg i en form, 24 cm i diameter och ställ kallt i 30 minuter
Jag kryddade med svartpeppar och över allt det goda strödde jag över min favoritblandning på panko, grovriven parmesan och lite färk hackad timjan, salt och svartpeppar
Nagga bottnen med en gaffel. Smaka av med ajvar relish, tabasco och salt. 1 kg räkor med skal. Mixa ihop mjöl, smör och salt till en smulig massa, gärna i matberedare
Hacka ihop mjöl med smör till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut 3/4 av degen i en pajform, 24 cm i diameter
Vispa samman äggen med grädde, kaviar och dill. Garnera med räkor och dillvippa. 800 g räkor med skal. Finfördela matfettet i mjölet till en grynig massa
Servera med sallad. 500 g räkor med skal. Gör pajdegen enligt grundreceptet. Använd en rektangulär form, 20x28 cm, eller en vanlig rund, 24 cm i diameter
Lägg mjöl, havrekli och smöret i bitar i skålen till matberedaren med kniven monterad. Skiva fänkål och purjolök och fräs dem mjuka i en stekpanna med olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.