Häll fyllningen i pajskalet och strö över persilja. Grädda pajskalet mitt i ugnen ca 25 minuter. Mixa ihop mjöl, smör och salt till en smulig massa, gärna i matberedare
Låt pajskalet kallna. Lägg i pajskalet och garnera med kräftstjärtar, avokado, rom, dill och citron. Tryck ut i en pajform och låt stå kallt i 30 minuter
Pajdeg. Blanda purjolök, ärter och räkor (spara några till garnering) och lägg i pajskalet. Vispa samman ägg, grädde, dill, salt och peppar och häll i pajformen
Pajdeg. Blanda räkor, avokado, sweet chilisås och citronsaft och fördela över pajerna. Tryck ut degen i 4 portionspajformar med löstagbar kant. Fördela i pajskalen och grädda mitt i ugnen, ca 18 minuter
Lägg dem i botten på pajskalet. Ta upp den och tryck ut degen i en pajform med löstagbar botten, ca 23 cm i diameter. Nagga pajdegen med en gaffel och förgrädda 10 minuter i mitten av ugnen
Pajdeg. Nagga pajdegen med en gaffel. Lägg över i pajskalet. Ta upp den och tryck ut i en pajform, ca 23 cm i diameter. Förgrädda pajdegen 10 minuter i mitten av ugnen. Grädda pajen i mitten av ugnen, ca 25 minuter
Gör pajdegen enligt grundreceptet. Vänd ner hälften av räkorna och häll i det förgräddade pajskalet. Använd en rektangulär form, 20x28 cm, eller en vanlig rund, 24 cm i diameter