Vispa samman äggen med grädde, kaviar och dill. Garnera med räkor och dillvippa. 800 g räkor med skal. Finfördela matfettet i mjölet till en grynig massa
Mixa mjöl, smöret i bitar i en matberedare med kni-ven monterad till en smulig massa. Fräs svamp och purjolök i en stekpanna med smör tills vätskan kokat in
Finfördela smöret i mjölet, gärna i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut och lägg i en form, 24 cm i diameter och ställ kallt i 30 minuter
Nagga bottnen med en gaffel. Smaka av med ajvar relish, tabasco och salt. 1 kg räkor med skal. Mixa ihop mjöl, smör och salt till en smulig massa, gärna i matberedare
Hacka ihop mjöl med smör till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut 3/4 av degen i en pajform, 24 cm i diameter
Servera med sallad. 500 g räkor med skal. Gör pajdegen enligt grundreceptet. Använd en rektangulär form, 20x28 cm, eller en vanlig rund, 24 cm i diameter
Lägg paprikan i grytan och krydda med paprikapulver, curry och citron. smaka av med salt och peppar. Garnera med dill och servera med ris, en grönsallad och ett vitt bröd
Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.