Det var några av de första Makrillarna som kommit in till Sverige förklarade han med ett stolt och brett leende på sina nariga fiskarläppar och torkade lite fjäll från pannan
Denna kylväska var sprängfull av kylklampar ochmakrillfiléer, såväl färska sådana som rökta. Någon kväll senare var det dags att avnjuta de rökta filéerna
Pensla makrillarnamed soja och citronsaft. Servera de grillade makrillarnamed potatissalladen. Riv äpplen grovt och blanda med tärnad potatis och gräddfil
Så igår blev det lite somrig middag, med "hemmarökt" makrill, dillpotatis och syrlig sås. I affären höll jag på att tappa hakan när jag såg priset på röktmakrill
Pensla makrillarnamed soja och citronsaft. Servera de grillade makrillarnamed potatissalladen. Riv äpplen grovt och blanda med tärnad potatis och gräddfil
Gott till grillat och går bra att förbereda fram till gratineringen. 6 bakpotatisar 200 g getost 1 dl salladslök, skär i tunna skivor 2 msk chipotlechili frukt, finns torkad men går bra med krydda, hackas fint 2 msk smör 1 dl standardmjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.