Fiskfilen panerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fisk med kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
Det var några av de första Makrillarna som kommit in till Sverige förklarade han med ett stolt och brett leende på sina nariga fiskarläppar och torkade lite fjäll från pannan
Servera de grillade makrillarnamedpotatissalladen. Pensla makrillarnamed soja och citronsaft. Riv äpplen grovt och blanda med tärnad potatisoch gräddfil
Skala zucchinin, fortsätt sedan medpotatisskalaren att gå runt zucchinin på längden. När vattnet kokat upp tar jag bort det från plattan, kastar ned sparrisenoch täcker med lock
Den här lättgjorda och goda fisksoppan passar bra nu när färskpotatisen äntligen börjar bli klar i vårt potatisland - även om det går bra med "gammal" potatis också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.