Zucchinipasta (zoodles) med ärtpesto och soltorkade tomater. Det är även en rätt som jag själv äter ofta, oavsett vad jag har får mål med min kost för tillfället
Först ut är den klassiska quornfärssåsen (ja, i mitt hem är den iaf klassisk, jag har lagat bolognese i stort sett uteslutande på Quorn i minst tio år eller så)
köttfärssås med spaghetti men med quornfärs istället. Det jag har märkt när jag använder quorn eller soya är att man kan vara ännu mer generös med kryddning och smaksättning vilket jag ÄLSKAR
Hyvla zucchinin med en osthyvel, potatisskalare, spiralizer eller en köksassistent. Häll av vattnet och strila över lite oljvolja (valfritt) och rör runt, lägg upp zucchinipastan på en tallrik och servera
Att blanda riven zucchini med pasta är riktigt gott och kan verkligen rekommenderas.  Till middag ikväll åts den med tomat- och bönsås och riven parmesanost
Klassikern köttfärssås och spaghetti verkar alltid gå ner i magen på den minsta familjemedlemmen. Här kommer ett upphottat recept som fick tummen upp det med
Blanda avokadopeston medzucchinipastan. Hyvla zucchinin med en potatisskalare till bandspagetti. Häll resterande ingredienser i en skål och kör med stavmixern till en krämig konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.