Koka Gnocchi i rikligt med saltat vatten och blanda med såsen. Bryn den kokta skinkan i smör i en stekpanna, tillsätt grädden, den skivade fontina-osten och låt den smälta
Servera med sallad. Blanda smör, mjöl och vatten i en matberedare - tryck ut i pajform, nagga i botten, sätt smala remsor med aluminiumfolie längs insidan på kanten (så den håller formen lättare vid gräddningen) och ställ kallt i kylskåp ca 10 min
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Det blev massor med mat som mättande en hel del magar. Bryn köttfärsen i en djup stekpanna i lite matfett tillsammans med den hackade löken, krydda med salt, peppar och basilika
Pensla svamparna runt om med smält smör, lägg med den håliga sidan uppåt i en ugnsform. Blanda ricotta, parmesan, citronzest, persillade, salt och peppar i en skål och fyll svamparna med blandningen
Många har nog liksom jag fått en del julskinka över och är samtidigt lite trött på julmat. Jag strimlade ner skinka och gjorde en skinka och broccolipaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.