Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper på och häll på rapsolja. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
köttbullar. Magra nötfärsfrikadeller i mustig tomatsås med ris. Min vän och den fantastiskt duktiga näringsfysiologen, författaren, föreläsaren och en av Isodieten-grundarna Kristina Andersson (hon är också en av utbildarna på Paüluns Näringscenter) lade nu inför det nya året upp ett inlägg på tidningen ToppHälsas blogg och det var så bra så jag tänkte dela med mig det
Med ökade fall av diabetes, fetma och allmänn ohälsa måste vi ju börja tänka om. Väljer man ett bra bröd, magert kött, magrare ost och egen dressing är det tvärtom riktigt bra mat
Hemmagjorda falafel i libabröd med grönsaker och dipsåser, mums. När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Pitabröd med lamm och ajvar (mjölkfri). Under sina månader i Australien har han hunnit bli vegetarian så istället för riktiga köttbullar så bjöd jag på köttbullar gjorda av quorn och det blev riktigt smaskigt
Precis lagom med sälta i smaken, och kryddorna tar inte överhanden utan bara anas i bakgrunden. Färdiga resultatet, en stycken rullsylta med en rejäl klicka stark senap
Inlägget Hemgjord salsiccia med rosmarin och fänkål publicerades ursprungligen på Delikatessboxen. Vi köpte med ett så kallat korvkorn till köttkvarnen och detta kom nu till användning, första gången vi gjorde egen korv och riktigt bra blev det
Zucchinipastaoch ostsås med gula kantareller . Häll i durkslag och toppa med riven parmesan. Vincent är supernöjd med sin födelsedag, han har fått så många fina paket
Igår blev det dessa köttbullarmed en asiatisk touch. Curry pasta är något som vi alltid har hemma och det är så smidigt att blanda en klick med en burk kokosmjölk så har man en jättegod sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.