Blanda alla ingredienser i en skål. Skrapa lime-isen med en gaffel. ”Salta” glaskanterna genom att gnida en limeklyfta mot dem och doppa i chipotlesalt
Klart att vår tids mest legendariska skådis diggar mexikanskt. Tyvärr så förknippar de flesta inklusive mig själv Mexico med TexMex eller Santa Marias försvenskade tråkiga historia med kraftiga smaker av spiskummin och
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.