1 salt
och chipotlechilipulver mixad tillsammans1. Blanda alla ingredienser i en skål.2. Frys allt i cirka 8 timmar, men helst över natten. 3. Vid servering: Skrapa lime-isen med en gaffel. ”Salta” glaskanterna genom att gnida en limeklyfta mot dem och doppa i chipotlesalt.4. Fyll glasen med lime-isen. Toppa med öl. Servera drycken med en sked och en skvätt tabasco.
Skär citron och lime i klyftor och lägg in i frysen. Häll på 25 cl tonic water och häll upp alltsammans i en kanna som ställs kallt i kylen innan servering. 1 kvist mynta eller citronverbena. 1 kvist citronverbena. 75 cl vitt vin, friskt, fruktigt och torrt 1,5 dl Cointreau 50 cl tonic water 1 kvist mynta eller citronverbena 1 kvist citronverbena 1 citron 1 lime 2 kanelstänger
Klart att vår tids mest legendariska skådis diggar mexikanskt. Tyvärr så förknippar de flesta inklusive mig själv Mexico med TexMex eller Santa Marias försvenskade tråkiga historia med kraftiga smaker av spiskummin och
Maten behövde vara asgod, snabb som bara den och enkel nog för en sömngångare. Queso Fundido, eller min variant av den supersnabba och genialt goda tröstmaten från Mexiko
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.