Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Lägg i en panna med höga kanter. Skala och hacka lök. Servera med riven parmesan samt gärna klyftade tomater och ruccolasallad
Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Lägg i en panna med höga kanter. Skala och hacka lök. Servera med riven parmesan samt gärna klyftade tomater och ruccolasallad
Tricket är att tajma pastan med såsen så att kycklingen inte kokar för länge och blir torr. Just att blanda all pasta med all sås från början i stället för separat är en riktig höjdare
400 gram penne, följ anvisningar på paket till fyra portioner. 200 g oxfilé. 200 g svamp som champinjoner, kantareller eller shiitake (ca 10 stora svampar)
Älgsklav Stek upp älgskavmed lök och champinjoner, salt och peppar. Häll i grädde och låt puttra upp. Älgskav, renskav, ja vad det nu finns kommer jag att göra mer gånger av Hur gått som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.