Koka upp pastavatten och börja sen med såsen. Garnera med färska coctailtomater. Underbart krämig och smaksrik är denna pastarätt som fick förgylla vår fredagskväll
400 g pasta pennerigate 500 g rökt sidfläsk 75 g gul lök, hackad 75 g parmesanost, riven 1,5 dl grädde 2 msk tomatpuré 200 g körsbärstomater, halverade 2 msk olivolja 400 g Barilla tomatsås all’Arrabbiata ev 0,5 dl vatten
Koka PenneRigate Barilla al dente i rikligt med saltat vatten och häll av vattnet. PenneRigate. Skär fläsket i tärningar och bryn det i en stekpanna med olja
och dela med er av sidan. blev med färsk mald nötfärs som jag fått av Bulltofta kött. Öppna locket, blanda i vitvin, vatten, tomatpure, potatis och oregano,
Pensla bröden med vatten och strö över. Det här receptet fick jag av min gamla konstlärare Odd och det är verkligen fantastiskt gott att göra av gul zucchini
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.