Skär sparrisen i bitar och blanda med pastan. Koka pastan och låt den rinna av. Skölj och skiva purjolöken och fräs den någon minut i en gryta med smör
Vispa samman mjöl med grädde och vatten i en kastrull. Bottna ett smort eldfast fat med sparrisen. Tillsätt så mycket vatten att det precis täcker och lite salt
Smaka av med pressad limesaft, salt och peppar. Låt det fräsa med några minuter. Skala lök och vitlök. Lägg upp grytan i en serveringsform, dekorera med räkor och musslor och dill
4 4 minibaguetter (gärna bake off) 4 port pasta (gärna linguine) 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 250 g sparris (gärna grön) 150 g haricots verts 1 röd chili 1/2 msk olivolja 1 msk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 2 1/2 dl buljong (vatten och skaldjursfond) salt peppar 580 g räkor i lake 1 citron 1/2 ask romanticatomater (à 400 g) 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Blanda med hackad ättiksgurka, majonnäs, crème fraiche, curry och dill. Servera med klyftpotatis. Blanda i ägg, grädde, gräslök, senap, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.