Tricket är att tajma pastanmed såsen så att kycklingen inte kokar för länge och blir torr. Det är alltså viktigt att använda en gryta eller panna med höga kanter så att både såsen ochpastan får plats på slutet
Koka pastan al dente i rikligt med lätt saltat vatten. Tillsätt hackad chili och skurna bitar av kycklingfiléoch låt steka på medelhög värme i några minuter
Blanda ner den kokta avrunna pastan i grytan med den varma kycklingenoch grönsakerna. Garnera med några basilikablad och servera pastan tillsammans med en grönsallad
Strimla kycklingenochpancettan. Stek pancettaoch låt rinna av på hushållspapper. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarättmed liknande smaker
Servera med den nykokta pastan, riv parmesan grovt över på tallriken. Dela kyckligen i bitar, fräs i smör och olja tillsammans med pressade vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.