Börja med att rosta paprikan. Blanda upp med pastan ochmozzarella som delats i bitar med händerna. Stek champinjoner i olivolja så de får ordentligt med färg, tillsätt löken och fräs med
Häll av kikärtorna och skölj med vatten. Blanda olivolja med pressad vitlök. Strö genast över paprikapulveroch salt och rör om lite så att alla kikärtor täcks
Pastasalladmed röd pesto ochrostade solroskärnor. Vi åt dubbelmarinerad kycklingfilé medpastasallad, och det är den sistnämnda som ni ska få recept på nu
4 4 port pasta (penne) 250 g körsbärstomater 1 förp grillad paprika i strimlor (à 200 g) 1/2 dl pesto 2 dl gräddfil salt och svartpeppar 65 g babyspenat 1 dl flagnad eller riven parmesanost Till servering salami Lägg till i inköpslistan
Skär paprikan i bitar och lägg i skålen till matberedaren och mixa med crème fraiche och chili. Blanda med pastan och vänd till sist ner sköljd och slungad rucolasallad och flagad parmesanost
Jag ville först testa med bara paprikaoch fänkål och tänkte att blir det en "tråksoppa" så tippar jag i passerade tomater för tomatsoppa blir alltid gott
Provade mig fram med det jag hade hemma och det blev en väldigt lyckad förrätt. Hittade spetspaprika i butiken när jag handlade sist och tänkte att de skulle bli mer spännande i sin form att servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.