Ingredienser Portioner: 4 4 port pasta (penne) 250 g körsbärstomater 1 förp grillad paprika i strimlor (à 200 g) 1/2 dl pesto 2 dl gräddfil salt och svartpeppar 65 g babyspenat 1 dl flagnad eller riven parmesanost Till servering salami Lägg till i inköpslistan
-) Igår komponerade jag ihop en ny pastasalladoch till den stekte jag färsk kycklinglårfilé. Skyn deglaserade jag ur pannan vilken gav en underbar skysås och i den fick kycklingen vila medan jag fortsatte med resten
Skär majskolvarna i tre bitar och stek dem i en grillpanna med lite olivolja. Grillad Fläskfilé. Koka färskpotatisen tills den är mjuk och låt den svalna
Den här pastasalladen vill jag minnas är ett resultat av "man tager vad man haver" under en av mina semesterdagar då jag inte ville, orkade eller hade lust till att åka till affären, och eftersom jag har med den i ett utkast här i bloggen så måste den ha blivit lyckad, tycker det ser och låter rätt frestande, faktiskt
Blanda med pastan och vänd till sist ner sköljd och slungad rucolasallad och flagad parmesanost. Skär paprikan i bitar och lägg i skålen till matberedaren och mixa med crème fraiche och chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.