400 g pasta (t ex farfalle) 100 g fetaost 3 ägg 0,5 gurka 100 g rucolasallad 100 g haricots verts 10 körsbärstomater 1 hjärtsalladshuvud 1 rödlök 3 skivor surdegsbröd
1 grilladkyckling (köp eller grilla själv) 65 g rucolasallad 1 gurka, i munsstora bitar 4 tomater, i munsstora bitar 0,5 silverlök, i tunna skivor 2 mozzarellaostar 70 g salami, i tunna skivor (het sort, t ex ventricina) 70 g parmesanost
mozzarellaost. På med krutonger och ägg, ät på dirren. Jag brukar alltid vara tröttast på måndagar medans jag har kollegor som tycker att tisdagar är värst
Skär bort nedersta delen på sparrisarna och hyvla dem på längden med en potatisskalare. Gör kyckling (se separat recept) och krutonger (nedan), eller köp färdigt
Blanda dressingen och smaka av. Blanda allt på ett fat och skeda dressingen över. salt och svartpeppar. 1,5 dl olivolja 1 msk rödvinsvinäger salt och svartpeppar 2 msk vatten 1-2 tsk ljus dijonsenap 1 klyfta vitlök, pressad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.