Det är något speciellt med kombinationen av fetaost och soltorkade tomater som gifter sig så bra. Det här receptet är bara på ett ungefär, precis som med alla recept jag lägger upp här i bloggen så går det jättebra att justera ingredienserna utifrån det som finns hemma och vad ni gillar
Jag blandade potatisen först med crème fraiche och pesto, sedan lade jag till resten. På jobbets lunchrestaurang serverades potatissallad med pesto och till det färsbiffar och en rökig tomatsås
soltorkade tomater, pesto, mozzarella, basilika. Fyll kycklingen med ost ochtomater. Mjuk och tillgivet drickvänlig smak med diskret ton av vanilj, kakao och rostade fat i lätt men ändå välmatad modern veronestil
Fyll med skivad mozzarella, pesto och strimlade soltorkade tomater. Stek kycklingbrösten hela, de skall få fin färg tillsammans med salt och peppar, och bli precis klara inte mer
Blanda upp pastan medtomatsåsenoch mozzarellan och lägg upp på tallrik eller fat. Sätt på en kastrull med pastavatten (det ska vara rikligt med vatten och ganska salt)
Blanda med creme fraiche och gräddfil. Smaka av med salt. Spola i kallt vatten och låt rinna av. Blanda pastan med kyckling, bacon, purjolök, paprika och fetaost
När det är så varmt ute passar ju en kall och mumsig pastasallad. Nu har jag sett den här pastasalladen florera i flera matgrupper på fejjan, så jag var tvungen att testa
Blanda ner pesto med pastan och tillsätt sedan kycklingen, salladsblad ochplommontomater. Mix down the pesto with the pasta, then add the chicken, lettuce and plum tomatoes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.