På med salt, svartpeppar och parmesanost. Here I go again med smördeg och prosciutto. 1 rulle kyld smördeg (250 g)10 kokta kalla färskpotatisar, skivadeFlingsalt och svartpeppar1 1/2 dl riven parmesanost8 skivor prosciuotto/parmaskinka1 ägg, vispat till pensling. 1 1/2 dl riven parmesanost
mat , recept , omelett , prosciutto , frittata , parmesan , lunch. Här är en god variant med prouscitto och parmesan baserarat på vårt grundrecept , som jag tar mig friheten att kalla fritatta
Parmesan kex. Blanda, smör, vetemjöl och riven parmesan med lite salt o lite peppar. 160 g smör, 160 g vetemjöl, massa 60 g riven parmesan, 2 kvistar färsk rosmarin eller ca 1 msk, salt,peppar. 60 g riven parmesan
Populära inlägg. Evas rödbetsfrallor. Detta var ett experiment på jobbet vi har odlat rödbetor med barnen och vi har kokat och stekt rödbetor och ville nu visa at
I dag stod jag på passet Latin moves i Långavekaskolans gympasal i Glommen och fantiserade om parmesanost, samtidigt som jag tog ett salsasteg åt vänster
In another shallow dish combine bread crumbs, parmesan cheese, and flour. Salt and pepper to taste and add some 1 Tablespoon parmesan. ½ cup plus 1 Tablespoon grated parmesan, divided
Servings. 4. Cook Time. 10 Min. Guacamole med dill. 5 Min. Marinad till grillad lax med vitlök. Marinad till fläskkarré med rosépeppar, koriander och vitlök
Form into to 12 balls. Som jag har nämnt tidigare har jag gärna sådana här bollar i kylskåpet, för de är perfekta att äta när man snabbt behöver fylla på med energi och så är de väldigt goda med en kopp kaffe
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.