Rulla prosciutton runt de fyllda filéerna, bryn dem och lägg dem i en ungsfast form. En given succé på middagsbordet 4 port600 g kycklingfilé6 soltorkade tomater½ kruka basilikasalt och peppar4 stora skivor prosciuttoUgnsbakade rotsaker
Linda sedan in varje laxbit i en skiva prosciutto skinka. 2-3 port1 st 4 pack laxbitar1 pk prosciutto skinka ca 8 skivorca 150 gr fetaost1 ask cocktailtomater1 huvud romansallad1/2 paket sockerärtor1 knippe sparrissaltpepparfärsk timjan (går bra med torkad oxå om färsk ej går att få tag i)olivoljabalsamvinägerTina laxen om den är fryst, dela sen varje laxbit i 2 bitar så de blir 8 st småbitar totalt
Koka pastan i saltat vatten. Dela parman i lite mindre bitar. Om man inte gillar parma som den är kan man värma pannan och vända skinkan hastigt i pannan (typ 30 sek), den får då en annan konsistens o smak
2 paket Cappelletti Prosciutto Crudo , (fyllda pastaknyten). Koka ärterna och blanda dem med olivolja. Koka upp rikligt med saltat vatten och koka pastaknytena i 3 minuter, häll av vattnet och rör ned lite smält smör
Cappelletti prosciutto crudo med mozzarella, tomat och ruccola 14 propoints2 personer1 förpackning Giovanni Rana Cappelletti prosciutto crudo30 g ruccola75 g körsbärstomater90 g mozzarellasalt och svartpeppar40 g parmaskinka1 tsk oljaLägg rucolan i botten på tallrikarna. Cappelletti prosciutto crudo med mozzarella, tomat och ruccola 14 propoints. 1 förpackning Giovanni Rana Cappelletti prosciutto crudo
Skär prosciutton i strimlor. Reducera ner i någon kvart medan du fräser på lite strimald prosciutto och champinjoner som du kan toppa varje portion med
Dekorera de färdiga pizzorna med prosciutto och ruccola. Smula jästen i en bunke. Tillsätt vatten, olivolja, honung och salt och rör om tills jästen löst sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.