Lägg spaghettin i tomatsåsenoch blanda om. Lägg på lock och höj till medelvärme. en färsk rosmarinkvistSkär salamin i tunna bitar och finskiva vitlök och fänkål
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Salta och peppra. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Salta och peppra. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Salta och peppra. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
Spaghetti, färskost och spenat kryddat med lite chili. Smaka av, lägg upp på varma tallrikar och garnera med hackade soltorkade tomateroch färska basilikablad
I går lagade jag god kyckling fylld med soltorkad tomat, parmesanoch oliver. Fördela oströran i skåran på fileérna och "stäng till" öppningen med hjälp av tandpetare
400 g spaghetti 200 g kantareller 200 g rödgul trumpetsvamp 0,5 gul lök, finhackad 4 klyfta vitlök, tunt skivade 1 dl vispgrädde 30 g rucolasallad 1 dl parmesanost, nyriven 1 citron, rivet skal från olja, till stekning smör, till stekning salt svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.