Lättlagad resträtt. Nu i vinter har vi köpt ovanligt mycket kyckling här i Turkiet. Vi har en mycket fin slakteributik alldeles i närheten, Güven Et Kasap
1. Sätt ugnen på 225 grader. Fräs grönsaker och svamp hastigt i olja, lägg i en ugnsfast form. Bena ur och skär kycklingköttet i mindre bitar, lägg det ovanpå grönsakerna
Snabbt och lättlagat. Idag får du hela 3 recept i 1 inlägg, nästan som ett Kinderägg för vuxna. ). Snart bär det av till Turkiet för att övervintra, det är rätt mycket som ska fixas inför en 2-3 månader lång vistelse
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Eftersom vi upplever det svårt att få tag på färdigstyckad ekologisk kyckling så köper vi alltid hel ekologisk svensk kyckling eller gårdskyckling från gårdsbutiker som vi tillagar i vår Crock-Pot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.