Toppa med riven ost. 2 Varva pastaplattor med fyllningen. 2 finrivna fiskbuljongtärning. 1 Rör ihop crème fraiche, mjölk, sambal, vitlök och buljongtärning i en stor bunke
Toppa med räkor och servera med ris, pasta eller potatis samt sparris eller broccoli. Koka upp lite långsamt och ringla sedan såsen över fiskbitarna
späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.