Stek biffarna på medelvärme i en blandning av smör och rapsolja. Servera med creme fraiche eller grekisk yoghurt (naturell eller smaksatt med det du gillar) och en fräsch sallad
I veckan gjorde jag Morotsbiffarmed smak av jordnötssmör som verkligen passade alla. Till biffarna ochoch kikärtsgrytan åt vi ris och yoghurt blandat med limejuice samt lite grönsaker och rostad kokos
Tänker försöka få med mig mer grönsaker från landet när jag ändå är där och hälsar på. Passar okej till matlådor, men en får inte glömma att ta med sig någon typ av sås för det blir lite torrt annars
Blomkålsröramed soltorskade tomater och fetaost. Blomkålen kokade jag snabbt och lät den få behålla lite tuggmotstånd, sen fick den rinna av och svalna helt innan jag blandade med övriga ingredienser
Asiatiska smaker innehåller massor av inspirerande recept med bra receptförklaringar och tips. Nu är jag rustad till tänderna med ingredienser för att plöja igenom flera av de lockande recepten i boken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.