4 4 port pasta (gärna penne) 3 msk olivolja 2 mozzarella (à 125 g) 1 dl avrunna soltorkade tomater 1 gul paprika 1 rödlök 65 g ruccola salt svartpeppar Till servering ciabattabröd charketurier, t ex salami och lufttorkad skinka Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Soltorkade tomater 25 % rabatt ICA 200 g Mer info Ladda kupong
Smaka av med salt och peppar. Rör om då och då. 1svartpeppar, malenSkala löken och vitlöken och skär i bitar. 1Kärna ur och skär paprikan i bitar. 1Skär zucchinin i halvmånar och auberginen i bitar. 1Stek löken och vitlöken i olivolja i en vid kastrull, lägg i paprikan, zucchinin och auberginen och fräs allt i rikligt med olivolja. 1Lägg i tomaterna och häll på vinet. Koka upp och sjud i 15–20 minuter under lock
Jag stekte vårrullar och till dem gjordes en vitkålssallad med asiatiska smaker. Lägg en tallrik över salladen och pressa ner den, så det blir en tyngd på salladen
Receptet blev lyckat så det kommer därför att få plats här på bloggen från ochmed nu. Ville ha något som kunde göras snabbt i en och samma samma gryta för att spara disk men att det samtidigt skulle vara fräscht och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.