Stek biffarna på medelvärme i en blandning av smör och rapsolja. Servera med creme fraiche eller grekisk yoghurt (naturell eller smaksatt med det du gillar) och en fräsch sallad
Själv hade jag i ärlighetens namn också behövt göra ett besök hos farbror tandläkaren, men med min tandläkarskräck så är det inte så lätt att "bara" ringa och boka tid
Fyll pajskalet med blandningen och strö över resten av osten. I mitt fall är det vegoskinka förstås men även om du äter ”vanlig” kommer här ett tips på vad du kan göra med biten som är över
I veckan gjorde jag Morotsbiffarmed smak av jordnötssmör som verkligen passade alla. Till biffarna ochoch kikärtsgrytan åt vi ris och yoghurt blandat med limejuice samt lite grönsaker och rostad kokos
Jag brukar servera den här couscousenmed myntasås, röd sås, baba ganoush, hummus och ett orientaliskt tunnbröd (som vi brukar köpa på Maxi eller Willy´s)
Senapskräm. Skala och skär rotfrukterna. Strö över flingsalt, timjan och mal svartpeppar över. Rör ihop dijonsenap, crème fraiche, salt, peppar och socker och servera till
Couscousmed räkor och yoghurtsås är ett intressant och fantastiskt gott recept där du blandar nykokt couscous, stekta grönsaker, finhackad dill och skalade räkor i en stor skål
Sevans couscous går lätt att fluffa med en gaffel. Men även på sommaren får man variera sig och här hittade jag ett recept på couscous som smakar finfint till det grillade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.