Sååå gottt, och som jag skrev i morse så bara längtade jag efter att få äta brödet till frukost. Jag körde freebase så det stod härliga till… men det blev sjukt bra
Jag älskar att använda äpple i matbröd – det smakar inte äpple utan bidrar inte bara med fibrer och vätska utan och snaturlig sötma och syra som helt enkelt ger fyllighet och djup
Här är recept på Glutenfria frallor. Det här brödet är så gott. Och det blev jättebra. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen
Tycker själv att det är ett märkligt koncept för i så fall innebär det ju att vi resten av veckan har kött-tisdag, kött-onsdag, kött-torsdag, kött-fredag, kött-lördag och kött-söndag – eller hur
Något jag lovat sonen ett längre tag men det har inte riktigt varit något läge. Men nu var det dags. Fast vi friterade som sagt, det blir godare då tycker i alla fall jag
Som ofta med glutenfritt bröd är det bra om man låter det svalna helt innan man skär i det. Givetvis så åkte det ned ett antal skivor ut till skärgården och var gott som tusan till både västerbottenost och kräftor likväl som på morgonen
Jag tycker vi gör det nu. Mina barn tycker det är roligt att laga mat och kommer ofta med förslag på vad vi ska äta till middag och följer gärna med och handlar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.