glutenfri mjölmix. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda 2 dl ljummet vatten med jästen och fiberhusk. Tillsätt oljan och saltet och blanda runt så allt löser sig någorlunda med varandra
nämligen pizzadeg gjord på söt potatis (batat). ju mer sötpotatis jag lägger i min pizzadeg, desto mindre mjöl och andra snabba kolhydrater i min pizza
Tillsätt eventuellt lite mer glutenfri mjölmix om det behövs. 3 dl glutenfri mjölmix. Blanda hirsflingorna, chiafröna och bägge mjölsorterna i en separat bunke
Jag tror att jag har hittat min favorit pizzadeg, jag har varit ute på nätet och sökt och sökt, en gång så hittade jag ett recept på en pizzadegsom jag testade och den blev super bra, mendet värsta är att jag inte minns vart jag hittadedet (hmm undrar fall det är åldern)Men den här pizzadegen är minnst lika braoch den hittade jag här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.