Oj, det blev sent igår. Nu är det i alla fall över och snart dags för oss att åka ut och städa allt. Innan det blir det ändå en långfrukost, det är ju söndag och klockan är tillbakaflyttad
Receptglutenfritttunnbröd. I Umeå blev deltagarna så pass nyfikna och inspirerade att jag beslutade mig att ta fram ett recept som är så likttraditionellt, svenskt, mjukttunnbröd som möjligt
(jag använder Finax röda, för ickeglutenfritt använder du vanligt mjöl, ta litemindre mängd bara). Sååå gottt, och som jag skrev i morse så bara längtade jag efter att få äta brödet till frukost
Receptethittade jag på Veras Vegetariska LCHF, och för att jag ska slippaskrivareceptet här, och ni ska slippa leta efter det så länkar jag till det HÄR
Jag utgår från receptet på min mormors glutenfria bullar när jag gör de här semmelbullarna. Därför är det väl inte mer än rätt att det ska finnas en semla som även glutenfriafikaivrare kan njuta av, så här års
Idag ska jag dela med mig av ett recept på ett gott, lättbakat och användbart och glutenfritt bröd som jag bakade i en mindre långpanna/ugnsform i helgen
Det här är det andra receptet jag lägger upp där jag använt mig av min egen naturligtglutenfriamjölmix som består av endast näringsrika fullkornsmjöler och extra fibrer
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjölistället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Efter att ha provat flera olikarecept på våfflor har jag nu experimenterat fram mittfavoritrecept. Perfekt frasiga våfflor som smakar precis som våfflor ska smaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.