Bröd,. Glutenfritt. Bröd,. Glutenfritt,. Igår gjorde jag ett glutenfritt bröd som blev riktigt lyckat. Inspirationen till brödet hittade jag i Nillas bok Baka glutenfritt, men jag gjorde om receptet lite utifrån vad jag hade hemma
Brödet är helt mjölk- och glutenfritt och består enbart av ett fåtal ingredienser. Orginalinlägget Glutenfritt bröd – Paleo/LCHF hittar du på Hälsa som livsstil
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Köpt glutenfritt bröd är ingen höjdare i varken smaken eller innehållsförteckningen. Vill man ha gott glutenfritt bröd gäller det att baka det själv, annars står jag över
annat glutenfritt mjöl. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt sedan sirap och filmjölk. använd avlång brödform 1,5 l som smörjes eller kläs in med teflonduk eller bakpapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.