Ett roligt glutenfritt alternativ som jag definitivt kommer baka mer med. Eftersom jag var vrålhungrig ville jag att det skulle gå snabbt så jag kom att tänka på pannbröden jag brukade göra när jag var yngre, ni vet de där bröden som man steker i stekpanna i ett par minuter som nästan blir som ett tunnbröd
Brödet går snabbt att baka eftersom det inte behöver jäsa. Lättbakad glutenfri kavring med fyllig och djup smak som kommer av brödkryddorna och sirapen
glutenfrittvörtbröd. Äter du glutenfritt av hälsoskäl och inte reagerar på spår eller små mängder av gluten är det helt OK att köpa och använda den färdiga vörtmixen som finns i affären
Jag har gjort om det lite och gjort det glutenfritt. Verkligen enkelt och snabbt att baka. Det här receptet kommer ursprungligen från tidningen hembakat
Så när jag bläddrade i ett exemplar av alla dessa mattidningar med jultema som landat i min brevlåda den senaste månaden så hittade jag ett recept som fångade min uppmärksamhet, nämligen ett glutenfrittvörtbröd i form av en filmjölkslimpa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.