Tycker själv att det är ett märkligt koncept för i så fall innebär det ju att vi resten av veckan har kött-tisdag, kött-onsdag, kött-torsdag, kött-fredag, kött-lördag och kött-söndag – eller hur
Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt påett bakplåtspapper
Så är det snart fredag igen, julkonsert står på schemat och middag på stan med mamma och tjejerna. Måste tipsa om en grymt god middag vi åt idag, den är så enkel att laga att alla klarar det och smakerna är en blandning av kinesisk och thaimat, en nya favoriträtt, gör den bara
Detta är dock inte sant. Numera tror jag inte att det finns så många falukorvar som innehåller särskilt mycket ko men jag kan förstås ha fel (även om det är oerhört sällan)
Ikväll skulle jag ju hitta på ngt kul med makrill i tomatsås som jag skrev förut och det blev mycket riktigt med tunnbröd, keso och ägg men jag hittade lite räkor också och då blev det ju lite lyxigare
Lägg på spenaten och smula över fetaosten jämt. Låt spenaten tina i ett durkslag. Lägg bitarna med snittytan uppåtpå en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper
Jag tror helt enkelt att boven fortfarande är dem superstora globala företagen/matjättarna som reglerar detta genom att påverkapå alla plan, inte minst genom att finansiera den mesta av forskningen påområdet, som då också nästan alltid är vinklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.