Fräs grönsakerna i någon minut, tillsätt kött, fläsk och enbär. Det är magert och jag tycker det har en liten smak av lever och det är det vilda kött som ökar mest i Sverige
Ta upp dem och fräs löken i nån minut i olja. Idag återupplevde jag den smaken igen. Provade ett nytt kycklingrecept från Annas Mat-kokboken som smakade precis så
Smaka av med soja, salt och peppar. Vill du, kan du smaksätta kycklinggrytan med lite dragon också. Låt allt puttra under lock ca 25-30 minuter. Låt grytan puttra i ytterligare ca 10 minuter eller tills kycklingen är genomstekt
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.