Fläskfilégryta med svamp och äpple Stek köttet i smör på båda sidorna. Flytta över till en gryta. Ansa svampen och dela den ev imindrebitarwww.hemtrevligt.se
Kantarelldoftande fläskfilé i pannaIngredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram fläskfilé(er) , färsk 2 dl crème fraiche 1 msk smör , tillstekning 1,5 msk kantarellfond , Bong Touch of Taste Kantarellfond 50 gram konserverade kantareller , el. frysta 10 st körsbärstomater 1 msk timjan , grovhackad Köp receptet www.tasteline.com
Fläskfilé i dillsås med sommarmorötterFläskfiléidillsås 600 g fläskfilé 400 g färskpotatis, färdigkoktskivad 2 gula lökar, klyftor 1,5 dl vatten 1 msk ättika 2,5 dl grädde 4 lagerblad 10 vitpepparkorn 1 knippedill, skuren 1 knippe blastmorötter, skalade och halverade 0,3 gurka, tunt skivad 2 msk ättika 2 msk strösocker www.koket.se
Fläskfilé med svamp- och ädelostsåspotatiskaka se receptPutsa köttet och skär det iskivor. Fräs svamp och lök i stekpannan med resten av smöret Hemmets Journal
Fläskfilégratäng hackad persilja. flingsalt, nymalen svartpeppar. ca 400 g fläskfilé. 1 liten röd paprika. 4-5 champinjoner. 3 msk smör tillstekning 1 tsk smör till formen. 3 msk hackad persilja. 8-10 medelsstora potatisar. 3-4 msk olivoljatillstekning. 1/2 tsk paprikapulver. 3-4 dl riven ost, t ex gouda. 4 dl vispgrädde. 1 hönsbuljongtärning. 2-3 knapperstekta baconskivormittkok.expressen.se
Kyckling med ädelost och rosépeppar Lägg kycklingfiléernai en form. Rör ihop ädelost, salt, peppar, soja, basilika, rosépeppar, crème fraiche och matlagningsgrädde och häll över kycklingenwww.hemtrevligt.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.