10-15minuter. Här har ni ett recept på en riktigt god sås som ni kan göra till både kött och kyckling. Alltså såsen är så förbannat god att den med lätthet kan intas med sked
Skär annat kött i mindre bitar om det behövs (beroende på hur stora bitar man vill ha i sin gryta). Stek ett par minuter på en sida och vänd på bitarna och stek ytterligare ett par minuter så det får färg på två sidor (det behöver inte bli genomstekt)
ex Kronfågel minutfilé). Krydda dem och stek dem i smör, ca 2 minuter på varje sida. Sätt in i ugnen i ca 15 minuter. Ta ut formen och strössla baconet och jordnötterna ovanpå och sätt in i ugnen igen de sista 5 minutrarna
Ställ in ugnsformen i ugnen i 15 minuter. Fläskfilégratäng. 4 port. 500 gr fläskfilé2½ dl creme Fraiche Tomat & Basilika2½ dl creme Fraiche Franska Örter2 msk tomatpuré3 msk mangochutney 2 vitlöksklyftor1 krm cayennepepparsvartpepparsaltvalfri mängd champinjoner Sätt ugnen på 225°C
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.