Häll ut smeten på ett smort bakplåtspapper i långpanna och grädda i ugn, 175 grader, cirka 20-30 minuter. Låt chokladblandningen koka ihop tills den tjocknar, det tar cirka 15 minuter
Häll mjölken över jästen, rör om och låt stå i 10 min. Häll i de övriga ingredienserna och knåda degen smidig en bra stund, ca 10 min. Täck med bakduk och låt jäsa i 30 min. Baka mitt i ugnen i ca 10 min
Ställ in i ugnen i ca 30 minuter eller tills pajen är gyllenbrun och knäckig. Place in the oven for about 30 minutes or until the pie is golden brown and crispy
På så sätt fick jag mera men åt mindre om ni förstår vad jag menar. Jag tog ut kakan exakt efter 20 minuters gräddning och då var den fortfarande lite kladdig i mitten. Jag delade kakan i 24 bitar och frös in många av bitarna på en gång för att minimera risken att äta upp dem. Grädda i nedre delen av av ugnen i ca 20 minuter
Grädda kakan i 20-25 minuter i 175 grader, använd provsticka för att se om den är klar att tas ut. Idag var det dags att sälja fika på fotbollen, näst sista hemmamatchen för grabbarna men den sista för mig som reser bort i nästnästa vecka
Grädda mitt i ugnen i 175° i ca 25 min. Alla mina söta recept hittar du HÄR >> 200 g rumsvarmt smör. Gillar du nutella så gillar du garanterat denna kladdkakan - Nutellakladdkaka
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Vispa ihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sist i ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsätt antingen grädde eller ströbröd)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.