Mina viltfärsbiffar med en touch av Italien
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400-500 g vildsvinsfärs eller rådjursfärs
  • 2 ägg
  • 1 dl grädde
  • 1 dl ströbröd
  • ½ tsk kajennpeppar
  • 1 tsk svartpeppar
  • helst nymald
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.25 tsk gul curry
  • 1½-2 msk torkad basilika
  • 1 kruka färsk basilika
  • hackad
  • 2 cm riven ingefära
  • 3-4 vitlöksklyftor
  • fint hackade
  • 1 dl soltorkade cocktailtomater i olja (finhackade)
  • 1 dl mozzarella (riven)
  • 1 dl fetaosttärningar i olja
  • finhacka ytterligare

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.