Ansa och strimla purjolöken. Avsluta med tomater. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
Fördela purjolök, tomater och dill över korven. 1500 g falukorv 1 st purjolök liten 200 g cocktailtomater 1 dl hackad dill 3 dl vispgrädde 0. 5 dl pepparrot färskriven Servera med. 225°Skiva falukorven och lägg skivorna omlott i en ugnsfast form. 1Skölj och strimla purjolöken. Tillaga mitt i ugnen, ca 20 minuter
På med avrunnen majs, korven, tomatklyftor, beasåsen och toppa med riven ost. Den här svänger man ihop på cirkus en halvtimme om man är någorlunda skillad i köket
Idag vill jag tipsa om enbusenkel middag som dock smakar allt annat än ekel - västerbottenbiffar. Ja, det smakar faktiskt snäppet bättre, det går inte att komma ifrån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.