Smula ner jästen i en degbunke och rör ut den med det ljumna vattnet. Pensla bröden med lite vatten precis innan du sätter in dem i ugnen, strö över solrosfrön
Servera med kokta Ägg, rökt Fisk och garnera med Dill och Citron. Lite segare vita, men en riktigt god gula, med något annorlunda smak än hos vanliga ägg
Nedan är La Gazelles Rataouille medsardiner. Ratatouille är en fransk grönsaksröra som ursprungligen kommer från Nice med tomat i basen, lättstekt vitlök och grönsaker
Mixa alla ingredienser plus kokosen med en stavmixer. Barnen sover och gubben kollar bilsport, själv tycker jag det är väldigt ointressant så passar på att få in lördagens middag
NÖT- OCH FRÖBRÖD MEDKESO á la Anneli. När jag hade nolltolerans mot gluten de (nästan) nio första månaderna på detta år så kunde jag längta jättemycket efter sånt där tyskt surdegsbröd med hela korn och solroskärnor, och det här blev inte helt olikt ett sånt bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.