Det är gott med något sött efter maten men det behöver inte innebära massa socker och kalorier. Det går att få till goda och nyttiga efterrätter utan att behöva oroa sig för vikten
Det har varit en del av er som efterfrågat fler recept på LCHF-bröd och ni vet att jag inte är sen med att testa fram nya recept så här kommer ett litet experiment som visade sig bli kanon
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, ochmed lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Blanda gelén tillsammans med dom torra ingredienserna i en skål, använd gärna händerna för att få fiberhuskkladdet att verkligen blandas med fröna och nötterna
Smula ner jästen i en degbunke och rör ut den med det ljumna vattnet. Pensla bröden med lite vatten precis innan du sätter in dem i ugnen, strö över solrosfrön
Vispa grädden och vaniljsockret och smaka till med moccasirapen tills du är nöjd med smaken. Jag har valt att göra en moccasirap att smaksätta grädden till tårtan med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.