Pannkaksrulle fylld med kesella & kesokräm, färska hallonoch jordgubbar. Ha i kesellan, keson, stevia strö och vaniljpulver i en skål och blanda ihop med en sked
Några av er kanske undrar hur det går med husförsäljningen. Vi äter alltid yoghurt ochmüsli till frukost och hade smakat igenom och hunnit tröttna på alla färdiga och hyfsat nyttiga müslisorter
Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Detta är min favorit müsli som jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag. Fördela smöret med fingrarna tills konsistensen är sammanhängande som en stor klump
Funkar även bra med grekisk yoghurt, banan och honung. Jag brukar bara hålla mängderna med vätska vs. Müsli, skivad banan och kall mjölk är en riktig höjdare
ca 40 bitar 2 dl florsocker 150 g turkisk peppar 300 g marshmallows 2 påsar geléhallon (à 170 g) Fler smaker Salt möter sött 200 g fudge (skuren i bitar) 1 1/2 dl salta hackade jordnötter Persikosmak 160 g halverade persiko gelegodis 2 dl rostad kokos 1 tsk chiliflakes Gröna grodor och grönpeppar 25 grönagrodor gelegodis (i bitar, ca 200 g) 2 tsk mortlad torkad grönpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
I går var vi bortbjudna på fika till sambons son och svärdotter, så jag tänkte att ja skulle baka något smaskigt att ta medGlutenfritt så klart, hade aldrig prövat denna paj, men den blevklart godkänd av alla som åt den
Vispa äggulorna och florsockret poröst i en bunke, gärna med elvisp. Krossa turkiskpeppar i mortel, jag brukar inte krossa så att det blir ett pulver, det är gott med lakritsbitar i glassen
Smoothie kan smaksättas hur man vill och smakar alltid lika fäscht och gott. Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.