Jag lagade denna mycket goda ratatouille härom dagen och har nu ätit den tre dagar i rad. Funkade utmärkt med vanlig pasta, men var ännu godare när jag hade tortelliniochserranoskinkatill
Koka couscousen med vatten och salt, enligtanvisningar på förpackningen. Blanda lammfärsen med rödlök, kebabkrydda, ingefära, salt och peppar i en bunke
Är festen utomhus är det ett extra plus som maträtterna inte kräver bestick så att man dels slipper massa engångsartiklar som skräpar runt men också att vinden snor med sig både det ena och det andra
Koka couscousen med vatten och salt, enligtanvisningar på förpackningen. Blanda lammfärsen med rödlök, kebabkrydda, ingefära, salt och peppar i en bunke
Rökt småfisk Füme hamsi, eller rökta sardiner är en av favoriterna bland Turkisk Meze. Avocadon är i full säsong här runt Alanya, köpte en riktigt stor och välmogen iKonakli på marknaden
Tillbiffarna gjorde jag en god ratatouille, som får puttra länge ochblir så god. Tillbakatill meat-free Monday och vad passar då bättre än enkla och goda bönbiffar
Idag blev det ratatouille med biffochsaffransris. Nu satsar jag kanske inte på det heller för det är väldigt mycket som ska skalas, hackas ochgrillasoch fräsas
Här en mustigratatouille som jag åt rakt upp och ned med lite keso till. Zuccinin har växt så det knakar i sommar och alla maträtter med den ingrediensen är populära just nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.